Alsan

De Alsan productrange wordt gefabriceerd door Soprema Group, een internationale onderneming met vestigingen in meer dan 90 landen wereldwijd en het hoofdkantoor in Frankrijk. Met de uitgebreide Alsan-productlijn biedt Soprema onder meer innovatieve, hoogwaardige waterdichtingsoplossingen voor gebouwen en bouwwerken bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De Alsan R&D-afdeling kan bogen op een lange en relevante ervaring met door plastomeren gemodificeerde bitumen.

Alsan biedt een uitgebreid assortiment aan producten en systemen voor alle soorten afdichtingen, vloeren en markeringen. Scheuroverbruggend, slijtvast, antislip en chemisch resistent. Er bestaat daarbij een ruime keuze in kleur en afwerking, zodat voor elk bouwkundig object en elk denkbare situatie altijd een juiste oplossing voor handen is.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van de Alsan-producten is de combinatie van materiaalsterkte en flexibiliteit. Dit resulteert in optimale hechting aan de ondergrond en een geheel naadloos, duurzaam oppervlak, dat bovendien een uiterst korte uithardingstijd kent.